Biraz ev hanımı, biraz öğretmen, biraz eş, biraz arıza, biraz
alışverişkolik, biraz pastacı, biraz kadın, biraz kardeş, biraz gelin, biraz
çocuk...Sizde de bunlardan biraz varsa aramıza hoşgeldiniz (:


23 Haziran 2012 Cumartesi

White Mill'de kızkıza süper bir gece :)

Bu hafta okuldaki sorumluluk sınavları ile geçti. Havalardan mıdır nedir bilmem çok sıkıcı geliyor hergün.. Bu haftanın en güzeli, perşembe akşamı kızkıza yapılan Cihangir kaçamağı idi :) Sokak arasında çok hoş bir mekana gittik, güzel bir yemek yedik, süper bir şarap içtik ve muhabbetin dibine vurduk :) Mekanda Hümeyra köpeği "Herkül" ile birlikteydi. Köpeğin minik olduğuna bakmayın, havlamasıyla bir bebeği öyle ağlattı ki, Hümeyra Herkül'ü azarlamak zorunda kaldı :))

Cihangir Susam sokak numara 13'de bulunan "White Mill" Akdeniz mutfağından güzel yemekler sunuyor. Ben tavsiye üzerine "Çentik kebabı" yedim, gerçekten çok güzeldi. Yandaki peynir tabağı şarabın yanında mutlaka denenmeli..Servis ve ilgi çok hoş. Kimsenin rahatsız etmediği, elit, sıcak bir mekan. Bahçede yer bulmak akşamları biraz zor oluyor, bu yüzden siz siz olun rezervasyon yaptırın :) Biz yaptırmadık ama biraz bekleyiş sonunda güzel bir masa ayarlandı bize. Bundan sonra herkese tavsiye edeceğim ve gideceğim mekanlar listesinde.. Bu güzel akşam için kendilerine çok teşekkür ediyorum...

Bugün yapmam gereken çok şey var ama sanırım tembellik yapmayı ve İskender Pala'nın "Şah Sultan" kitabını okumayı planlıyorum. Güneş balkonumuza gelince de minik kaplumbağamı güneşlendireceğim :) Her zamanki gibi son yaptığımız ürünlerden görüntülerle veda ediyorum.

Hayat gerçekten çok kısa, tadını çıkarın!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bırakan elleriniz altın dolsun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...