Biraz ev hanımı, biraz öğretmen, biraz eş, biraz arıza, biraz
alışverişkolik, biraz pastacı, biraz kadın, biraz kardeş, biraz gelin, biraz
çocuk...Sizde de bunlardan biraz varsa aramıza hoşgeldiniz (:


28 Şubat 2012 Salı

Ünlülerin cilt bakım markası "Nuxe"

 "Beğendiğim ürünler" yeni açtığım bir bölüm. Size kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim. Bu ürün kozmetik ürünü de olabilir, bir ayakkabı markası da olabilir yada bir mutfak ürünü de.. Anlayacağınız memnun kaldığım her ürün olabilir :)

Bu haftanın ürünü: Gwyneth Paltrow ve Jennifer Lopez 'in de kullandığı, 
vazgeçemediğim cilt bakım markam: Nuxe


Artık 25 yaş üstü olunca verilen kremde değişiyor... İlk anti-aging kremim olma ünvanına sahip kendisi :) İlk mimik çizgilerinde etkili, Mavi Lotus Çiçeği - Gelincik Tohumu kompleksi ve Gülhatmi Kökü içeren, mükemmel ferahlık ve rahatlık hissi veren bir krem. İçindeki Calmosensine endorfin sentezini arttırarak yoğun stres giderici etki verirken, Horozibiği kadifemsi yapısıyla cildi anında yumuşatıyor. Özellikle kokusuna bayılıyorum, o kadar doğal ki..

Ürünün en önemli özelliği içinde katkı maddesi olmaması, bu yüzden ürünü 6 ay içinde tüketmeniz gerekiyor. Zaten düzenli kullanırsanız 6 ayda bitiyor. Yüzünüzde herhangi bir yağlanma yapmıyor, hatta hissetmiyorsunuz bile... Benim yüzüm makyaj yapınca pul pul olurdu artık olmuyor.

Sizin için uygun mu diye sorarsanız bu ürün 25/30 yaştan itibaren ilk kırışıklıkların oluşumu ile kullanılmaya başlanabilir. Tüm cilt tiplerine uygun. Eğer yaşınız daha küçükse 3 gül (3 roses) serisini deneyin, o da çok güzel. Önceden onu kullanıyordum.

Peki nasıl kullanıyoruz? Sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine nazikçe uyguluyoruz. Özellikle alın bölgesinde çizginiz varsa yatay şekilde sekiz hareketi yaparak uygulayın, bu da benden tüyo :)

Sadede gel fiyatı söyle diyorsanız :) 99,50 TL ama bir çok eczane bu konuda kampanya yapıyor, takip etmeniz lazım. Bu sitede 75,88TL 'ye inmiş :)

Bu da yüz kremimin serisinden göz çevresi kremi. Göz altındaki çizgiler ve mor halkalar için. 75TL
Bu sitede 57,20 TL :)

Yüz temizleme köpüğüm 3 gül serisinden, çok yumuşak, gözlerinizi yakmayan çok doğal bir yapısı var... Normal fiyatı 52,50 TL. Bu siteden  40Tl'ye alabilirsiniz.

Ben 2.ürüne %50 indirim kampanyasından almıştım. Şimdi de maskesini, peelingini ve ünlülerin de kullandığı meşhur kuru yağını denemek istiyorum. Kullanım alanı çok geniş olan bu yağ ile ilgili ayrı bir post hazırlayacağım.


NUXE Huile Prodigieuse kuru yağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bırakan elleriniz altın dolsun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...